NEONAIL lanceert een nieuwe collectie: Love Your NatureNEONAIL lanceert een nieuwe collectie: Love Your Nature
terug naar pressroom

NEONAIL lanceert een nieuwe collectie: Love Your Nature

Na de zomer maakt de herfst haar intrede. Trendkleuren als mokka, chocoladebruin en wijnrood voeren de boventoon en zijn gespot bij influencers, celebrities en op de catwalk. De kleuren verbinden ons met de schoonheid van de natuur. NÉONAIL introduceert de nieuwe collectie ‘Love Your Nature’. Met de twaalf verschillende tinten wordt er een earthy aesthetic look gecreëerd die geschikt is voor iedere gelegenheid. Maak een statement met minimalistische kleuren die een unieke manicure garanderen.

 

Natuurlijk stijlvol
De nieuwe collectie bestaat uit twaalf trendy tinten die perfect aansluiten op de herfst. Choose Pure Joy en Poetry Breeze geven een fris en groen herfstgevoel. Warmte en elegantie wordt gecreëerd door Time for Myself en Evening Rituals in een dieprode tint. Kies voor Most of (F)all in een hippe karamelkleur die niet mag ontbreken dit seizoen.

 

Een met de natuur
Draag de kleuren apart of combineer ze met elkaar voor een verrassend effect. Met een makkelijke applicatie en een klassieke finish blijft de earthy aesthetic look tot wel 21 dagen mooi. Wissel de gellakken af met verschillende topcoats voor een matte of juist glanzende afwerking. Met de ‘Love Your Nature’ collectie zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl –
 en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.