Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
terug naar pressroom

Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag

Op 14 februari staat het vieren van de liefde centraal. Daarom lanceert NÉONAIL de nieuwe Never-Ending Love gellak met hartvormige deeltjes. Geef een twist aan de klassieke clean girl look en straal met een vleugje romantiek.


A match made in heaven

De speciale gellak is ontworpen in een minimalistische stijl met een extra touch. Kleine hartjes creëren de perfecte Valentijn manicure met rode en roze tinten. Ga voor een transparante dekking met een fenomenale glans die tot 21 dagen mooi blijft.

 

Gebruik Never-Ending Love in combinatie met een base- en topcoat voor een eenvoudige en unieke afwerking. Toch behoefte aan extra kleur? Kies dan voor afwisseling met de 2-in-1 basecoats uit de Valentijnscollectie: Lady, Sexy, Raspberry en Perfect.

 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl – en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Get festival-ready met de nieuwe gel stickers van NEONAIL
NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
NEONAIL - Trust Your Glam

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.