NEONAIL – The Muse In YouNEONAIL – The Muse In You
terug naar pressroom

NEONAIL – The Muse In You

- EMBARGO: 5 MAART - 
 

In het voorjaar maken opvallende kleuren weer de intrede na een seizoen vol naturals. NÉONAIL onthult daarom de lentecollectie ‘The Muse In You’. Ontdek vijf frisse tinten die perfect passen in de trending colored chrome look. De lijn wordt gecompleteerd met twee transparante lakken vol gekleurde flakes en nail art van gedroogde bloemen voor een uniek effect. Omarm de lente en creëer een authentieke look met originaliteit en zelfvertrouwen.

A pop of color met chrome
Het kleurenpalet is geïnspireerd op de magie die de lente met zich meebrengt. Met deze collectie krijgt iedereen de kans om zijn of haar innerlijke muze te ontdekken. Kies voor passie met Dose of Confidence en Vivid Soul in feloranje en helderrood. Vibrant Awakening en Born To Be Myself ontwaken vrouwelijke kracht met roze accenten. Gebruik de kleuren in combinatie met de poeder Glassy Pearl Effect om de felbegeerde chrome nails te creëren.

 

Lente in een potje
Ontdek een nieuwe vorm van nail art met een natuurlijke touch. De kleine details van gedroogde bloemen in oranje, roze en violet geven direct een lentegevoel. Breng de blaadjes aan op een transparante of lichte basis, zonder dat deze uitgehard is. Leg met behulp van een pincet op de juiste plek en verzegel de manicure met een laag Hard Top.

 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl – en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 400 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.