NEONAIL - Trust Your GlamNEONAIL - Trust Your Glam
terug naar pressroom

NEONAIL - Trust Your Glam

Een feestelijke manicure mag in de decembermaand niet ontbreken. NÉONAIL onthult daarom de unieke ‘Trust Your Glam’ collectie en laat de nagels schitteren als nooit tevoren. Ontdek acht nieuwe kleuren gellak met NÉONAIL’s signature flash effect
 

Alltime favorite 
Ieder seizoen ontstaan weer nieuwe trends op het gebied van kleurtinten en nail art. Toch maken glitters elk jaar opnieuw hun intrede wanneer de feestdagen dichterbij komen. En dat is niet voor niets! Een sprankelende manicure geeft een extra touch aan de outfit, tijdens iedere gelegenheid. Ontdek dé perfecte match voor een onweerstaanbare uitstraling.

Time to spark
De nieuwe feestcollectie bestaat uit acht nudetinten die opgevrolijkt worden door opvallende glinsterende deeltjes. Kies voor dromerig en zacht met Catch a Glimpse en Key to Happiness in roze tinten. Elegantie wordt gecreëerd met Shimmering Queen in donkerblauw en laat denken aan een nacht vol fonkelende sterren. Het flash effect zorgt ervoor dat de nagels ten allen tijden stralen zodra er licht op komt. Kies voor een klassieke look met één kleur of experimenteer met verschillende patronen zoals french tips of color blocks.
 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl – en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 400 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.