NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro lookNEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
terug naar pressroom

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look

- EMBARGO: 21 MEI -

Deze zomer staat in het teken van vintage sport aesthetics met NÉONAIL. Geïnspireerd op de nieuwste trendkleuren met een retro randje lanceert het merk de ‘Born To Win’ collectie. Ontdek negen nieuwe kleuren gellak die inspireren om de beste versie van jezelf te zijn. De lijn wordt gecompleteerd door een nieuw effect die kleuren laat veranderen bij hoge temperaturen. Let the summer begin!

Ready, set, go!

Van pasteltinten en iconische polo’s op de tennisbaan tot aan flashy kleuren en rolschaatsen. Het kleurenpalet van ‘Born To Win’ creëert van de 90s trend de ideale zomermanicure. Kies voor een klassieke stijl in helderblauw met Court Couture. Maak een statement in groen met Victory Glow of straal in oranje met Team Peach. Wissel de kleuren af met de half doorzichtige gellak met confetti-effect voor een unieke look.

Turn up the heat
De nieuwste toevoeging aan het assortiment van NÉONAIL is de speciale ‘heat reactive’ gellak. Bij hogere temperaturen verandert de kleur voor een effect als nooit tevoren. Experimenteer met verschillende patronen, designs en afwerkingen en kleur mee met de zon tijdens de warme zomerdagen.

 

De producten van NÉONAIL zijn verkrijgbaar via:
www.neonail.nl
www.douglas.nl – en in de Douglas winkels.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 400 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.