NEONAIL - Bescherm gelnagels tegen de zon met de Sunblocker Pro
terug naar pressroom

NEONAIL - Bescherm gelnagels tegen de zon met de Sunblocker Pro

Het belang van zonverzorging is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Net als de huid kunnen ook de nagels beschermd worden tegen de zon. NÉONAIL laat ons kennis maken met de vernieuwde Top Sunblocker PRO: een ‘zonnebrand’ voor een zomerse manicure.

Smeren en lakken

Felle zon kan net als op de huid, ook effect hebben op de nagels. Bij langdurige blootstelling kan een manicure kleur en glans verliezen of zelfs gele vlekken veroorzaken. De innovatie formule van de Top Sunblocker PRO creëert een extra laagje die de gelmanicure tegen de zon beschermt.

 

Met de neontrend die deze zomer de boventoon voert kan deze speciale gellak niet ontbreken. Neonkleurige gellakken zijn gevoelig voor zonlicht en de topcoat zorgt ervoor dat de gellakken hun intensiteit niet verliezen. Gun de nagels net als de huid de welverdiende bescherming en kies voor de Top Sunblocker PRO. Met deze glanzende topcoat blijft elke kleurrijke look tot wel 21 dagen mooi met een shiny finishing touch. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.