Maak kennis met NEONAIL’s klassieke Plant-based Wonder collectieMaak kennis met NEONAIL’s klassieke Plant-based Wonder collectie
terug naar pressroom

Maak kennis met NEONAIL’s klassieke Plant-based Wonder collectie

Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten in de klassieke nagellak uit de vegan collectie. Geniet van mooi gestylde nagels en ervaar de unieke eigenschappen van de producten. De toegevoegde ingrediënten zoals magnesium en calcium voeden de nagels en bieden een optimale verzorging. Op deze manier creëren de producten de mogelijkheid om te genieten van een gezonde manicure voor thuis. 

 

Natuurlijke kracht

De collectie kenmerkt zich doordat deze geheel vegan is. 77% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong op basis van tarwe, maniok, suikerriet en maïs. De houten kap is FSC- en PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout alleen afkomstig is van legale, gecertificeerde bronnen. Hiermee zijn de producten geheel dier- en milieuvriendelijk.

 

Verzorgend en stylish in één

De Plant-based Wonder collectie kent een palet van 30 kleuren met een bijpassende base- en topcoat. Het brede kleurenpalet laat iedere mogelijke stijl tot leven komen en biedt tegelijkertijd de juiste verzorging. Ook garandeert de lak een geweldige dekking na slechts twee lagen met een glans die tot wel 5 dagen mooi blijft!

 

De klassieke nagellakken zijn te koop voor €7,99 per stuk met een inhoud van 7,2 ml. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam
NEONAIL: 5 cadeautips voor tijdens de feestdagen

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

Over NÉONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.