Creëer de populaire Glazed Donut Nails met NEONAILCreëer de populaire Glazed Donut Nails met NEONAIL
terug naar pressroom

Creëer de populaire Glazed Donut Nails met NEONAIL

Ieder jaar zijn er een aantal iconische trends die de beautyscene domineren. Zo kunnen we niet meer om de populaire Glazed Donut Nails heen. NÉONAIL laat ons kennis maken met de juiste producten om deze clean girl look à la Hailey Bieber te creëren.

 

Waar matte nagels voorheen vaak de voorkeur kregen, zijn glossy details nu weer helemaal hip. Deze neutrale en toch stijlvolle look is geschikt voor iedere gelegenheid en makkelijk zelf te maken. 

 

Building beauty
De basis bestaat uit het aanbrengen van een geschikte basecoat. De builder bases van NÉONAIL zijn in dit geval de perfecte keuze. Deze speciale gelbasis in verschillende neutrale tinten helpt gevoelige en broze nagels om sterker te worden. De unieke samenstelling met vitamine E, B5 en calcium ondersteunt en kan de natuurlijke nagel tot wel 10 mm verlengen. Met een gelachtige textuur is deze lak makkelijk aan te brengen en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Finishing Touch
Na het aanbrengen van de basecoat volgt de stap om de typerende glans van deze trend te creëren. De Metallic Powders van NÉONAIL geven op een simpele manier een stralende touch aan de manicure. Gebruik Glassy Pearl of Hollywood Effect voor de klassieke Glazed Donut Nails. Toch behoefte aan een fellere kleur? Kies dan voor een groene of paarse tint. Maak het af met een glanzende topcoat en geniet tot wel 21 dagen van gestylde nagels. 

 

Glazed Donut Nails - stap voor stap:
1. Maak de nagels mat met een buffer, verwijder eventuele stofresten met Nail Cleaner.
2. Breng een dunne laag Modeling Base Calcium aan en hard uit onder de LED lamp.
3. Breng de tweede iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en nail art vorm (als je besluit uit te breiden). Hard uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap om de gewenste vorm te creëren. 

4. Verwijder de nail art vorm voorzichtig na het uitharden en strijk de nagels glad met een 180 vijl. Verwijder het stof en veeg af met een watje en Nail Cleaner.
5. Breng een laag Dry Top aan en laat 10 seconden uitharden onder de lamp. Wrijf vervolgens de Metallic Powder op de nagel. Verwijder restjes met een watje.
6. Breng nog een laag Dry Top aan voor een meer gedefinieerde glans, laat uitharden onder de LED lamp.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Tessa Schoones
t.schoones@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NEONAIL - Kies deze zomer voor een iconische retro look
NEONAIL – The Muse In You
Ontdek NEONAIL’s nieuwe musthave voor Valentijnsdag
NEONAIL - Trust Your Glam

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA NEONAIL

NÉONAIL biedt al meer dan 15 jaar nagelverzorgingsproducten en accessoires aan. Het merk staat bekend om zijn grote assortiment aan gellak en heeft momenteel meer dan 200 items in de collectie. Het doel? Een salonwaardige manicure voor thuis. NÉONAIL geeft iedereen de kans thuis een professionele manicure te ondergaan, eenvoudig en toch met een professioneel resultaat.