Knit-ted - Summer pastelsKnit-ted - Summer pastels
terug naar pressroom

Knit-ted - Summer pastels

Knit-ted presenteert 'Summer pastels' als kleurenthema voor een selectie items uit de SS23-collectie. Tijdloze designs in dromerige kleuren die ons doen denken aan een romantische zonsondergang. 


Een krachtige verzameling met essentiele basics die eenvoudig te stylen zijn. Van luchtige maxi jurken en sierlijke blouses tot zachte T-shirts en fijne tanktops. Alle stijlen komen in zachte kleurrijke tinten zoals Soft Lilac, Green Tea, Lemon en Lavender. Net zoals de vesten en reversible gilets - perfect voor koele zomeravonden. 

 

De spring/summer collectie is verkrijgbaar op de Knit-ted webshop. 
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
Knit-ted: Sleek & Chic
replika by Knit-ted

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.