Knit-ted: Spring-summer 24Knit-ted: Spring-summer 24
terug naar pressroom

Knit-ted: Spring-summer 24

De nieuwe spring/summer ‘24 collectie van Knit-ted, dompelt ons onder in een serene organische wereld. Met het verfijnde kleurenpalet en de pure materialen omarmt Knit-ted eenvoud en minimalisme - gemoderniseerd door opbeurende kleuren en prints.  
 
De frisse en ongerepte ivoorkleurige basis wordt aangevuld met levendige tinten als Clearwater, Ocean en Opal greens. Net als de schaduwachtige prints, die in de stralende zon silhouetten verhullen van bladeren en bloemen. De zoetere roze kleuren geven een elegante vrouwelijke touch aan het seizoen.
 
De klassieke bermuda’s en tops worden afgewisseld met elegante jurken en fijne blouses. Vloeiende stoffen draperen en komen sierlijk samen, terwijl de onverwachte details ons nieuwsgierig maken. Creëer dimensie met lichtgewicht stoffen met een schitterende glans, afgeleid van de oceaan. En voeg verrassende texturen toe met zomerse katoenen stoffen als seersucker.
 

De SS24-collectie is vanaf eind februari 2024 verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.

Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Sleek & Chic

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.