Knit-ted: Fresh knitted layersKnit-ted: Fresh knitted layers
terug naar pressroom

Knit-ted: Fresh knitted layers

Maak kennis met de 'fresh knitted layers' selectie van Knit-ted. Lightweight knitwear, ideaal voor gelaagde looks in het voor- en najaar.

 

De collectie bestaat uit gebreide truien, vesten, tops en kimono's in zachte tinten als sand, ivory en grey. Of kies voor één van de frisse kleuren als soft pink, yellow en blush.

 

De knitwear is een mix van breisels, gemaakt van fijne en zachte materialen zoals biologisch katoen, zijde & alpaca wol - een mooie balans tussen lichtheid en structuur. Ultieme stukken voor iedere gelegenheid; luchtig genoeg voor de warmere dagen en makkelijk in laagjes te dragen op de frissere lente- & zomeravonden. 

 

De collectie is nu verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.
Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
Knit-ted: Sleek & Chic

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.