Knit-ted: An island storyKnit-ted: An island story
terug naar pressroom

Knit-ted: An island story

Knit-ted is afgereisd naar het idyllische Ibiza om de spring-summer '24 collectie vast te leggen. De beelden stralen de ontspannen zomerse sfeer van het eiland uit en brengen de sereniteit van de collectie tot leven. 

 

De neutrale tinten en zachte nuances zoals crème, beige, lichtroze en lichtblauw sluiten naadloos aan bij de omgeving. Het subtiele kleurenpalet maken de items veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk te combineren. De gebruikte pure materialen zoals linnen, Tencel® en katoen, stralen ultieme luxe uit. 

 

Ontdek een scala van luchtige zomerkleding, ontworpen om de zomer comfortabel en stijlvol door te komen. 

 

De collectie is nu verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.
Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
Knit-ted: Sleek & Chic

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.