Knit-ted: Sleek & Chic
terug naar pressroom

Knit-ted: Sleek & Chic

Knit-ted presenteert 'Sleek & chic' als thema voor een aantal stijlen uit de herfst-wintercollectie. Ontdek de verzameling aan glanzende items met metallic en satijnen accenten. Ideaal voor alledaagse óf feestelijke momenten.'

 

De metallic faux leather broeken, elegante blouses en glimmende pantalons bieden een scala aan mogelijkheden. Deze items combineren naadloos met grof breisel en zwarte loafers, waarbij verschillende structuren een opvallende twist aan je outfit geven. Voeg moeiteloos een vleugje glamour toe met hoge hakken en glanzende oorbellen voor een stralende look tijdens de feestdagen. 

 

De AW23-collectie is verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.

Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
replika by Knit-ted
Knit-ted - Fifty shades of brown

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.