Knit-ted - Lightweight linen
terug naar pressroom

Knit-ted - Lightweight linen

Bij Knit-ted is linnen dé favoriete stof voor dit seizoen. Naast de geweldige kwaliteit, is dit duurzame materiaal van glasvezels ook volledig recyclebaar en bio-afbreekbaar.
 

Luchtige, tijdloze items zijn essentieel in een zomerse garderobe. De linnen selectie van Knit-ted bestaat uit een reeks fijne broeken, blouses en matching sets en vallen prachtig om het lichaam. Alle stijlen komen in natuurlijke tinten zoals Sand, Green tea, Graphite en Off-white.
 

Linnen staat bekend om zijn kreukels, dus bereid je voor op het strijken of omarm het en ga de resterende zomermaanden stijlvol tegemoet.

 

De linnen items zijn verkrijgbaar op de Knit-ted webshop. 
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24
Knit-ted: Sleek & Chic
replika by Knit-ted

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.