Knit-ted - Fifty shades of brown Knit-ted - Fifty shades of brown
terug naar pressroom

Knit-ted - Fifty shades of brown

In de nieuwe AW23 collectie laat Knit-ted de schoonheid van de kleur bruin zien. Het merk toont warme ton-sur-ton looks, faux leather broeken en essentiële basics, in diverse tinten bruin. 


Bruin weerspiegelt warmte en tijdloze elegantie. Het is een kleur die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende stijlen en persoonlijkheden. Het brede kleurenpalet van Knit-ted gaat van Sand, Truffle en Taupe tot aan Metallic Bronze, Brown en Choco. 


De verschillende stijlen en tinten passen bij iedere stijl en gelegenheden. Dress up en ga voor een full look of dress down en kies voor een chunky trui in combinatie met een van de faux leather broeken. Elk item in de collectie scoort hoog op het gebied van comfort en kwaliteit.

 

Voeg samen met Knit-ted een vleugje warmte toe aan elke garderobe. 


De AW23-collectie is verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.

Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Knit-ted: An island story
Knit-ted: Fresh knitted layers
Knit-ted: Autumn/Winter 2024
Knit-ted: Spring-summer 24

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.