Knit-ted - A Sweden story
terug naar pressroom

Knit-ted - A Sweden story

Knit-ted trok naar het prachtige Mölle, Zweden, om de FW23 collectie vast te leggen. De stijlvolle knitwear in combinatie met de charmante architectuur van het Zweedse dorp brengen de sfeer van het merk tot leven.

De schitterende zeezichten, groene heuvels en de minimalistische stijl, vormen de ideale achtergrond voor de fall-winter '23 collectie. Alle items stralen 'Quiet luxury', de modetrend van 2023 uit, en zijn een ware toevoeging aan je capsule garderobe.

Ontdek de selectie aan zachte vesten, truien en jassen - die aanvoelen als een warme omhelzing op een frisse Zweedse ochtend.

De AW23-collectie is verkrijgbaar op de Knit-ted webshop.

Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

replika by Knit-ted
Knit-ted - Fifty shades of brown
Knit-ted - Cozy knitwear
Knit-ted - Lightweight linen

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. Het merk gelooft dat een relaxte maar geraffineerde stijl vertrouwen geeft en de puurste vorm van luxe brengt. De Knit-ted look is clean en toch speels, met een focus op comfort. 

 

Knit-ted richt zich op key pieces van hoogwaardige stofkwaliteiten waarmee een duurzame capsule wardrobe mee opgebouwd kan worden. Deze key pieces zijn essentials die elk seizoen terugkomen, in seizoenskleuren of aanpassingen in design, en zijn makkelijk te combineren met items uit vorige seizoenen. Knit-ted noemt het ‘wear now, wear later and have forever’ pieces.

 

De collecties worden gemaakt met integriteit en streven naar de hoogste kwaliteit materialen. Respect voor planeet, dier en mens staat daarbij centraal. 

Knit-ted heeft naast Nederland, verkooppunten in Duitsland, Noorwegen, België, Ierland en Oostenrijk. Het merk brengt twee damescollecties per jaar uit; Autumn/Winter en Spring/Summer.