PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reisPEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis
terug naar pressroom

PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

-EMBARGO TOT 18 MAART - 

 

Zodra de lente weer voor de deur staat, zijn veel mensen op zoek naar een haarvrije, glowy skin. Permanente laserbehandelingen zijn dan ook niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Het is een effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen en voorkomen. Daarbij is het minder pijnlijk dan traditionele behandelingen, zoals: scheren, harsen en epileren. FOREO lanceert op 1 april PEACH™ 2 go; een compact IPL-apparaat voor lichaam en gezicht met dezelfde functies als PEACH™ 2, maar dan voor on-the-go

 

Hoe werkt IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) is een behandeling waarbij sterke lichtpulsen worden gebruikt om langdurig en zichtbaar haar te verwijderen. De lichtpulsen dwingen de haarwortel om in een rustfase te gaan. Daarna valt het haar in het behandelde gebied uit en na verloop van tijd groeit er geleidelijk minder haar op dat deel van het lichaam. Het pigment melanine absorbeert de lichtflitsen van PEACH™ 2 go en de opgebouwde energie wordt omgezet in warmte. Hierdoor worden de cellen die nieuwe haren produceren uitgeschakeld. Dit resulteert in een gladde huid, zonder ongewenste haargroei.

 

PEACH™ 2 go 

De PEACH™ 2 go is de snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier om onderweg ongewenste haartjes langdurig te verwijderen. Het apparaat is ontworpen met een groter behandel venster en een snelle flits met meer dan 120 flitsen per minuut. Daarnaast heeft PEACH 2 go een ingebouwd koelsysteem voor de huid. Want hoewel IPL-ontharing niet pijnlijk moet zijn, kan de hitte-uitbarsting van de flits soms oncomfortabel aanvoelen. Om dit te verhelpen, beschikt PEACH™ 2 go over een ingebouwd koelsysteem voor de huid. Dit zorgt voor een pijnloze behandeling. PEACH 2 go is te gebruiken voor zowel het lichaam als het gezicht, dankzij de 5 intensiteiten en 2 modi - voor grote en precieze gebieden op het gezicht en lichaam.

 

PEACH™: Cooling, Prep Gel

De lichtgewicht gel-naar-serumformule koelt en kalmeert de huid tijdens de behandeling, terwijl het PEACH™ apparaat de huid behandelt. De gel is daarnaast cruelty-free en vegan. Bij gebruik van de gel wordt de huid op de perfecte manier voorbereid op de meest comfortabele IPL-ontharingsbehandelingen en is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de PEACH™ 2 apparaten van FOREO.


Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
FOREO's Valentijnsdag gift guide

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com