FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
terug naar pressroom

FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne

Acne is een huidprobleem dat vaak wordt geassocieerd met de puberteit, maar puistjes en onzuiverheden kunnen op elke leeftijd voorkomen. Acne is erg zichtbaar en kan om deze reden ook een groot effect hebben op het zelfvertrouwen en de mentale gezondheid. LED-lichttherapie is al langere tijd een trend in de beauty industrie voor een gladde, glowy skin. Ook FOREO blijft niet achter. Op 1 maart lanceert het Zweedse beauty-tech merk ESPADA™ 2 en ESPADA 2 plus: twee nieuwe apparaten waarvan klinisch is bewezen dat het bestaande puistjes vermindert en de talgproductie reguleert om toekomstige puistjes te voorkomen. 

 

ESPADA™ 2 - Double power 

ESPADA™ 2 maakt gebruik van blauw LED-licht & T-Sonic™ pulsaties om snel en effectief onzuiverheden en ontstekingen te verminderen, zonder de huid uit te drogen. Hoe werken deze technologieën? 

 

Blauw LED-lichttherapie

Blauw LED-lichttherapie is een niet-invasieve behandeling die lichttherapie gebruikt om puistjes en onzuiverheden te behandelen en de huid te verbeteren. De LED-golflengten dringen gelijkmatig de huid binnen om de bacteriën onder de huid aan te pakken. Zo helpt het langdurig puistjes te verminderen en poriën te verkleinen. Acne-prone skin heeft daarnaast last van overactieve talgklieren. Blauw LED-lichttherapie kan de talgproductie reguleren, voor een egale huid. 

 

T-Sonic™ pulsaties

Ook maakt ESPADA™ 2 gebruik van de welbekende T-Sonic™ pulsaties. De 'T' in T-Sonic™ staat voor transdermaal - zo genoemd omdat deze pulsaties door de buitenste lagen van de huid dringen. De T-Sonic™ pulsaties masseren de huid zachtjes om onzuiverheden te verwijderen, waardoor de huid er stralend uitziet. Ook zorgen ze ervoor dat de ingrediënten van skincare nog dieper door de huid kunnen dringen. ESPADA 2 is perfect te gebruiken in combinatie met FOREO ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution om onzuiverheden te verminderen!

 

ESPADA™ 2 plus - ultieme precisie 

ESPADA™ 2 plus maakt ook gebruik van blauw LED-lichttherapie en de welbekende T-Sonic™ pulsaties. Dit apparaat is speciaal ontworpen om terugkerende vlekjes en ontstekingen te verminderen door deze met ultieme precisie te behandelen. Krijg een heldere, gladde en gezonde huid met ESPADA™ 2 plus!

 

Hoe werkt de ESPADA™ 2 collectie? 

 

  • CLEANSE: Reinig en droog het gezicht en de hals. Gebruik FOREO LUNA™ 4 voor het ultieme resultaat. Breng FOREO ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution aan op elk plekje dat behandeld moet worden. 
  • TREAT: Druk op de universele knop om ESPADA™ aan te zetten. Richt de ESPADA™ zodat de plek die behandeld moet worden zich in het midden van het licht bevindt en houd de ESPADA™ 30 seconden op de huid. Dezelfde plek kan maximaal 4 keer per sessie worden behandeld.
  • REPEAT: Verplaats het apparaat naar de volgende plek die je wilt behandelen en herhaal dit, of zet het apparaat uit door op de universele knop te drukken.


Het is klinisch bewezen dat het de acne-prone huid behandelt en geneest, daarnaast vermindert het mee-eters met 45%.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com