Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
terug naar pressroom

Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves

Vorig jaar zijn er veel verschillende skincare trends voorbij gekomen, zoals; ‘notox’, ‘skinimalism’ en ‘face yoga’. 2024 staat in het teken van nieuwe beauty routines voor een stralende huid. Apparaten van FOREO, zoals BEAR™ 2, LUNA™ 4 en UFO™ 3 sluiten perfect aan bij de trends van aankomend jaar. 

 

Retinol Sandwich Method
De 'Retinol Sandwich Method' is de nieuwe TikTok skincare trend, speciaal voor de gevoelige huid. Retinol is al langere tijd een van de holy grail ingrediënten, maar kan zorgen voor enkele bijwerkingen, zoals droogheid, roodheid en schilfering. Deze nieuwe techniek zorgt voor minder irritatie na gebruik van retinol, omdat het aangebracht wordt tussen twee dunne laagjes moisturizer. Zo worden de vervelende effecten geminimaliseerd. Gebruik eerst de SUPERCHARGED™ Triple-Action Intense Moisturizer van de skincare lijn van FOREO. Gebruik vervolgens het IRIS™ Firming PM Eye Serum; een krachtig maar zacht oogserum, met als een van de belangrijkste ingrediënten retinol. Hierdoor worden fijne lijntjes vermindert en kan gebruikt worden in combinatie met FOREO’s IRIS™. De perfecte routine voor de sensitive skin. 

Skin streaming
In 2023 zagen we al de ‘less is more’ trend voorbijkomen, waarbij skincare routines werden vereenvoudigd tot een aantal stappen. Ook in 2024 zien we dit terugkomen. Met 'skin streaming' wordt de huidverzorging namelijk beperkt tot een aantal essentiële producten. Ook FOREO blijft hierin niet achter, en daarom hebben ze afgelopen jaar de ‘Swedish Beauty Routine’ ontwikkeld. Hierbij staan drie stappen centraal en heeft dus hetzelfde principe als de 'skin streaming' trend. LUNA™ 4 wordt gebruikt om het gezicht grondig te reinigen, BEAR™ 2 zorgt ervoor dat het gezicht en de hals wordt verstevigd en UFO™ 3 biedt de ultieme hydratatie. Een volledige routine behandeling duurt slechts 6 minuten.

Hybrid cleansers
‘Double cleansing’ is een trend die in 2023 veelvuldig werd gespot. De populariteit van cleansers zal ook in het nieuwe jaar niet verdwijnen. Een effectieve dagelijkse reiniging is niet alleen belangrijk om het gezicht te wassen, maar ook om olie en ander vuil te verwijderen. Hybrid cleansers combineren reiniging en verzorging in één stap. FOREO heeft afgelopen jaar een nieuwe skincare lijn ontwikkeld, onder andere bestaande uit de LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm. Deze lichtgewicht balsem smelt in een zijdezachte olie om make-up en vuil mild te verwijderen. Perfect te gebruiken in combinatie met LUNA™ 4, het gezichtsreinigingsapparaat om de huid in één minuut te reinigen. De T-Sonic™ pulsaties gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en maken de huid schoon tot diep in de poriën.

Skin flooding
De term 'Skin flooding' kwam in 2023 al voorbij. Deze trend staat volledig in het teken van hydratatie. Hierbij worden hydraterende producten, zoals moisturizers en hyaluronzuur op de huid aangebracht voor een stralende, glowy skin. UFO™ 3 is het gezichtsapparaat dat zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie met de Hyper-Infusion Technology van FOREO. Perfect te gebruiken in combinatie met H2Overdose 2.0 UFO™ mask. UFO
™ 3 verhoogd het hydratatieniveau van de huid met 126%. Voor de ultieme hydratatie boost.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com