Celebrity skincare routines met FOREO
terug naar pressroom

Celebrity skincare routines met FOREO

Beroemdheden hebben vaak een uitgebreide skincare routine om hun huid te laten stralen. Ze hebben hierbij een aantal essentiële beauty producten die niet kunnen ontbreken in hun ochtend- of avondritueel. FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft de ultieme apparaten die aansluiten bij de routines van celebrities voor een jeugdige, glowy skin. 

 

FAQ LED-masker - voor een collageen boost 

Celebrities als Kim Kardashian, Vanessa Hudgens en Georgina Rodriquez zijn groot fan van het gebruik van LED-maskers om hun huid te behandelen. Deze maskers worden veelvuldig gespot op hun sociale media kanalen. Het FAQ 202 LED-masker is hét perfecte apparaat om verschillende huidaandoeningen te behandelen door gebruik te maken van LED-golflengten die gelijkmatig in de huid doordringen. Iedere kleur/golflengte LED heeft zijn eigen werking voor de huid; waaronder het verminderen van zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels door het effectief stimuleren van de collageenproductie. 

 

UFO 3 - glazed donut skin 

Hydratatie staat centraal in veel beauty routines. Hailey Bieber staat bekend om haar gehydrateerde huid door bekende trends als de ‘glazed donut skin’. Iedereen wil dan ook het geheim weten van haar stralende huid. UFO 3, het hydraterende gezichtsapparaat, biedt in slechts 2 minuten de voordelen van vijf anti-aging gezichtsbehandelingen. De UFO™ 3 zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie met de Hyper-Infusion Technology van FOREO. Hiermee worden de actieve ingrediënten van de gezichtsverzorging dieper in de huid opgenomen. Het apparaat verhoogt het vochtgehalte van de huid met 126%. Daarnaast maakt UFO™ 3 gebruik van thermotherapie, de kenmerkende technologie van UFO™, maakt gebruik van warmte om de meest effectieve gezichtsbehandeling te bieden. UFO™ 3 apparaten bieden ook het volledige spectrum van LED-lampen om verschillende huidproblemen aan te pakken.

 

BEAR 2 - ultieme snatched look

Veel celebrities staan bekend om hun snatched face. Door de strakke kaaklijn en jukbeenderen van bekendheden als Kendall Jenner en Bella Hadid wordt het creëren van deze looks steeds populairder. FOREO’s BEAR 2 is het ultieme niet-invasieve facelift apparaat die de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Door het gebruik van microcurrent en T-Sonic™ massage worden meer dan 65 spieren in het gezicht en de hals getraind. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling en zorgt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Voor de ultieme snatched look!

 

LUNA 4 - double cleansing

LUNA 4, het gezichtsreinigingsapparaat om de huid in één minuut te reinigen, is al jaren erg populair onder celebrities. Bekendheden als Miley Cyrus en Kim Kardashian maken veelvuldig gebruik van het apparaat om hun gezicht te reinigen. Daarnaast werd de trend double cleansing in 2023 al vaak gespot. De T-Sonic™ pulsaties van LUNA 4 gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën. Het is klinisch bewezen dat het 99% van vuil, olie en make-up resten te verwijderen en is 35x hygiënischer dan borstels met nylon haren. Dit apparaat is perfect te gebruiken na de LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm, voor de ultieme double cleanse.

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

Over FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com