FOREO's Valentijnsdag gift guide
terug naar pressroom

FOREO's Valentijnsdag gift guide

Valentijnsdag staat weer voor de deur en dit is dé tijd om een geliefde in het zonnetje te zetten. Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor hem of haar? FOREO, het Zweedse skin-tech merk, heeft de ultieme apparaten in huis om iemand te verrassen. Van BEAR™ tot LUNA™; Get inspired door de mooiste beautyproducten.

 

BEAR

Deze personal trainer voor het gezicht is het perfecte apparaat om cadeau te geven tijdens Valentijnsdag. BEAR™ 2 maakt gebruik van microcurrent en T-Sonic™ massage om de spieren in het gezicht en de hals te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling en zorgt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, doordat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd. BEAR™ 2 stimuleert de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen. Zo wordt het huidvernieuwingsproces versneld en pigmentvlekken vervaagd voor de ultieme glow

 

 

UFO™ 3

Op zoek naar een cadeau voor een gehydrateerde look? UFO™ 3 zorgt voor een langdurige hydratatie met de Hyper-Infusion Technology. Hiermee worden de actieve ingrediënten van de gezichtsverzorgingsproducten dieper in de huid opgenomen. Het apparaat verhoogt het vochtgehalte van de huid met 126% in een behandeling van slechts 2 minuten. Als gevolg hiervan is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes vermindert in slechts 1 week. 

 

 

LUNA™ 4 men 

LUNA™ 4 men is het ultieme apparaat om de mannelijke skincare routine naar een hoger niveau te tillen! LUNA™ 4 men is een gezichtsreinigingsapparaat dat de huid in één minuut te reinigt. Het is speciaal ontwikkeld voor de stevigere mannenhuid met baard. De T-Sonic™ pulsaties gecombineerd met fluweelzachte siliconen touchpoints verwijderen onzuiverheden en reinigen de huid tot diep in de poriën. Het is klinisch bewezen dat 99% van het vuil, olie en zweet wordt verwijdert. Zo behoren verstopte poriën, onzuiverheden en ingegroeide haren tot het verleden.

 

 

Bezoek de Instagram-pagina van FOREO voor extra tips op het gebied van skincare: @FOREO_NETHERLANDS

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Celebrity skincare routines met FOREO
Beauty trends in 2024 met FOREO's musthaves
FOREO lanceert ESPADA™ 2 collectie - 'double power' tegen acne
PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis

LINKS

FOREO Website

SOCIAL MEDIA FOREO

FOREO is 's werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid.

 

FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, 's werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com