Maak kennis met FOREO's nieuwste 4-in-1 reinigingsapparaat: de LUNA 4 plus
terug naar pressroom

Maak kennis met FOREO's nieuwste 4-in-1 reinigingsapparaat: de LUNA 4 plus

Verwen de huid met een zachte, verwarmde reiniging en pak tegelijkertijd de tekenen van huidveroudering op het gezicht en de hals aan. Een combinatie van LED-licht en gerichte massage helpt de textuur te verfijnen, zodat de huid er binnen enkele minuten zichtbaar stralender en steviger uitziet.

 

LUNA 4 plus is een 4-in-1 reinigingsapparaat dat beschikt over de bekende en meest geavanceerde technologieën van FOREO: micro-stroom, verwarming en de ontspannende T-Sonic pulsaties. Deze technologieën werken samen om niet alleen te reinigen, maar verstevigen de huid, stimuleren de lymfedrainage en geeft de huid een gezonde glow. Het apparaat beschikt ook over de gloednieuwe technologie in het FOREO assortiment; het Near-Infrared (NIR) LED-licht. NIR LED-licht verwarmt de huid zachtjes om de poriën tijdelijk te openen, waardoor de siliconen touchpoints van de LUNA 4 het vuil en de olie die diep in de huid zitten kunnen bereiken. Bovendien staan NIR- en rood LED-licht erom bekend de huid te revitaliseren, wat resulteert in een jeugdige glow.

 

Voordelen van de LUNA 4 plus

 

  • Reinigt de huid en vermindert tegelijkertijd tekenen van veroudering

 

LUNA 4 plus is het enige apparaat dat zichtbare tekenen van veroudering aanpakt en tegelijkertijd gezicht en hals reinigt. T-Sonic pulsaties stimuleren de verschillende lagen van de huid om vuil eenvoudig te kunnen verwijderen zonder de huid te irriteren. Tegelijkertijd ontspannen deze pulsaties de spier spanningspunten in het gezicht voor een onmiddelijk verstevigd effect. NIR LED-licht verwarmt de huid zachtjes om de poriën tijdelijk te openen - waardoor de siliconen touchpoints van de LUNA 4 het vuil, make-upresten en overtollig talg nog dieper uit de huid kan verwijderen. LUNA's rode LED licht dringt daarnaast door tot de oppervlakkige lagen van de huid en het NIR-licht richt zich op de diepere weefsels. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een diepere reiniging, maar verhoogt het ook de productie van collageen, vermindert het ontstekingen in de huid en revitaliseert het de huid.

 

  • Een verstevigende microcurrent gezichtsbehandeling

Microcurrent wordt vaak omschreven als dé niet-invasieve facelift, waarbij microcurrent (micro elektrische stromen) de spieren onder de huid stimuleren en trainen. Dit zorgt voor een direct en langdurig stevigere en strakkere huid met minder fijne lijntjes. Gebruik de achterkant van de LUNA 4 plus om thuis te genieten van een revitaliserende gezichtsbehandeling. De LUNA 4 plus massage combineert microcurrent met laagfrequente T-sonic pulsaties, die helpen om de spanningspunten in de gezichtsspieren te ontspannen en de natuurlijke processen van de huid (aanmaak van collageen en elastine) stimuleert. Kies je favoriete massage patroon van T-Sonic pulsaties in de FOREO app, om het beste uit jouw treatment te kunnen halen:

  • Lymfatische drainage massage
  • Deep tissue massage
  • Trigger point massage
  • Shiatsu massage
  • Reflexology massage

 

LUNA 4 plus bevat nu ook FOREO's gepatenteerde Anti-Shock system wat ervoor zorgt dat de intensiteit van de microcurrent automatisch aanpast aan de huid, voor een optimale veiligheid en de beste resultaten.

 

  • Ultra-hygiënisch 

LUNA 4 plus is gemaakt van bacterie bestendige siliconen touchpoints die 35x hygiënischer zijn dan borstels met nylon haren. Het is ook klinisch bewezen dat het 99% van het vuil, olie en make-up resten verwijdert. Het apparaat kan aangepast worden op de huidtype, met de Regular, Gentle en Deep Cleansing modus via zowel de FOREO app als met de knoppen op het device. Zo biedt LUNA 4 plus de meest persoonlijke reiniging ooit. 

 

De LUNA 4 plus is samen met de FOREO Micro-Foam Cleanser en het SERUM SÉRUM dé perfecte combinatie voor een diepe reiniging van de poriën en een effectieve, verjongende massage.

 

Verkoopinformatie

Koop FOREO's LUNA 4 plus op Douglas.nl, inno.beFOREO.com.

Prijs: €439,-

 

Voor meer informatie over FOREO, 's werelds snelst groeiende beauty-tech merk, en om op de hoogte te blijven van toekomstige groei en innovatie bezoek www.foreo.com of volg @FOREO_OFFICIAL.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van FOREO producten, kan er contact worden opgenomen worden met Daisy Advocaat | d.advocaat@simplypr.nl | (+31)20 776 7756

FOREO: het Zweedse skintech merk dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele gezichtsbehandelingen vanuit het comfort van thuis. FOREO is geen traditioneel schoonheidsbedrijf.  Conventioneel denken wordt in twijfel getrokken door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut, opgericht in Stockholm. De LUNA™ lijn met huidverzorging apparaten en de ISSA™ lijn met tandheelkundige beauty apparaten hebben al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En dit is nog maar het begin.
 

In slechts zeven jaar tijd groeide FOREO van twee werknemers op het Zweedse hoofdkantoor naar meer dan 3.000 prachtige mensen over de hele wereld. In die tijd zijn meer dan 20 miljoen FOREO-producten verzonden. Als iets werkt, verspreidt het woord zich snel.

 

Klik hier voor de volgende affiliate links: FOREO.com | AWIN NL | AWIN BE | Bol.com