Esprit: Summer 2024Esprit: Summer 2024
terug naar pressroom

Esprit: Summer 2024

Esprit presenteert de Summer 2024 collectie. Ontworpen om naadloos te passen bij elke zomerse gelegenheid, omvat de collectie de essentie van een moeiteloze chique en veelzijdige stijl.
 
Met een focus op natuurlijke stoffen en tijdloze ontwerpen, nodigt Esprit haar klanten uit om zich voor te bereiden op warmere dagen met frisse nieuwe kleuren, must-have stijlen en premium materialen. Van luchtig linnen tot tijdloze strepen, de zomercollectie biedt een scala aan opties voor het samenstellen van de ultieme zomergarderobe
 
Of het nu gaat om essentiële basics, occasion wear, trendy looks voor festivals of stijlvolle en comfortabele opties voor vakanties, Esprit biedt inspirerende stijlen voor elke gelegenheid

 

Alle items zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.com.

Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024
ESPRIT: Iconic essentials

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.