Esprit: Preppy AmericanaEsprit: Preppy Americana
terug naar pressroom

Esprit: Preppy Americana

ESPRIT lanceert 'Preppy Americana', een collectie die een moderne draai geeft aan de klassieke Amerikaanse stijl. De selectie omarmt het erfgoed van ESPRIT met een eigentijdse twist, waarbij de preppy stijl wordt gecombineerd met de sportieve flair van ESPRIT Sports.

 

Met hoogwaardige materialen zoals wol, zacht kasjmier en comfortabel katoen belichaamt de collectie zowel kwaliteit als stijl. De rugby sweaters in primaire kleuren en de luxe leren drawstring backpack voegen een speels accent toe aan de kenmerkende Amerikaanse stijl. Daarnaast geeft ESPRIT sports een vernieuwde draai aan originele tennis- en golf looks, met gebreide truien en polo vesten die zijn voorzien van archive varsity logo patches.

 

Alle items zijn verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.com.

Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024
ESPRIT: Iconic essentials
ESPRIT: Iconic sweats

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.