ESPRIT: Iconic essentials
terug naar pressroom

ESPRIT: Iconic essentials

ESPRIT introduceert voor het Fall/Winter’23 seizoen: ‘Esprit Essentials’. Stijlen die de geest van het merk belichamen: speels, modern en cool. Elk met een unieke combinatie van stijl en functionaliteit, die de basis zijn voor elke garderobe. Hiermee geeft Esprit een originele draai aan de modetrends per seizoen. 

 

Deze stukken, waaronder een multifunctionele parka, een jogging set, een knit met grof gebreid logo, een jeans en een locker bag, zijn de bouwstenen voor iedere collectie. Perfect voor layering en gemaakt van stoffen zoals zachte popeline, gewassen katoen en premium shearling en wol. We lichten graag een paar stijlen uit:

 

Multifunctionele parka
Door de verwisselbare voering die zich aan de verschillende temperaturen aanpast, kan deze functionele maar ook stijlvolle jas het hele jaar door worden gedragen.

Soft Suit
Het Esprit soft suit is gemaakt om in te bewegen! Dit prachtige comfortabele unisex pak wordt gekenmerkt door de subtiele Esprit details. Combineer met een hoodie voor een casual look of draag met een groffe knit voor een formele aangelegenheid.

Chunky Knit
De Chunky Knit is luxueus gemaakt en van hoge kwaliteit. De opvallende gebreide trui met het gedurfde ESPRIT-logo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en spreekt alle generaties aan.

 

Button Down
De Button Down is veelzijdig, comfortabel en tijdloos. Een klassiek ontworpen heren overhemd in niet-traditionele kleuren.

 

Lockerbag 
De veelzijdige Locker Bag is geschikt voor verschillende gelegenheden. Een rugzak die is teruggebracht tot zijn essentiële functie met een eenvoudige rechthoekige vorm.
 

Alle items zijn verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.com.

Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024
ESPRIT: Iconic sweats

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.