ESPRIT: Iconic sweats
terug naar pressroom

ESPRIT: Iconic sweats

ESPRIT introduceert ‘Iconic sweats’. Een selectie aan kleurrijke essentiële truien, sweaters, joggers en accessoires voor het herfst-en winterseizoen. Items die doen terugdenken aan het authentieke ESPRIT en die een gevoel van optimisme en feelgood-attitude oproepen.
 
De collectie omvat een verzameling aan comfortabele en stijlvolle loungekleding; voor een eye-catching look en een relaxte outfit tegelijk. Ga voor een speelse color blocking set of kies voor een ton sur ton tracksuit. Een highlight zijn de monochrome ESPRIT logo sweatshirts. Het design hiervan is geïnspireerd op een archief ontwerp en gemaakt van katoen fleece voor een relaxte pasvorm. 

 

Alle items zijn verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.com.

Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Summer 2024
Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.