ESPRIT: High summer '23
terug naar pressroom

ESPRIT: High summer '23

De zomer is in volle gang. Een heerlijke vakantie in het buitenland of genieten op Nederlandse bodem? ESPRIT zorgt voor looks waar we allemaal blij van worden.
 

Maak kennis met de High Summer ’23 collectie: vol luchtige en frisse stijlen, ideaal voor zomerse temperaturen. Opvallende jurken en rokken worden afgewisseld met strappy tops en shorts. De fijne materialen zoals ademend linnen, tencel, seersucker en jersey zorgen voor veel comfort.
 

Maak tijdens een chique gelegenheid indruk met een minimalistische linnen outfit of een crochet co-ord set. Een relaxte dag in het park? Ga voor één van de ruimvallende broeken en tops en je bent ready to go.
 

Nu verkrijgbaar in ESPRIT stores en online.

Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024
ESPRIT: Iconic essentials

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.

ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd. Het concern is sinds 1993 beursgenoteerd in
Hongkong.