ESPRIT: AFW '23
terug naar pressroom

ESPRIT: AFW '23

ESPRIT lanceert pop-up tijdens Amsterdam Fashion Week

Op 30 augustus 2023 opent ESPRIT een pop-up in de THE HUB by Amsterdam Fashion Week en in de winkel in de Kalverstraat. De pop-up verbindt het iconische verleden van het merk met de nieuwe visie en biedt een selectie van vintage stukken uit de jaren 80 en 90, samen met geselecteerde items uit de komende ESPRIT Fall/Winter’23 collecties. 
 

THE HUB, gepresenteerd door Amsterdam Fashion Week, brengt de meest toonaangevende, opkomende en innovatieve ontwerpers van Nederland en België samen in een dynamische omgeving waar samenwerking en inspiratie worden gestimuleerd. THE HUB heeft een customization station waar gasten items kunnen upcyclen en personaliseren met hun initialen, borduurwerk, verf en meer.
 

De ESPRIT Kalverstraat pop-up bevindt zich op Kalverstraat 177. De pop-up in THE HUB, gevestigd bij Fosbury & Sons (Prinsengracht 769), is open voor publiek op vrijdag 1 september 2023 (12:00 - 20:00 uur) en zaterdag 2 september 2023 (12:00 - 20:00 uur). 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023
ESPRIT: Summer accessories '23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de
innovatieve oorsprong van het merk dat geworteld is in creativiteit, een gevoel van saamhorigheid en
speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en eigentijdse, esthetische wereld. Deze wereld is gericht op de bestaande fans van het merk met nostalgische gevoelens, maar ook op de jonge generatie consumenten die de door ESPRIT ontwikkelde stijl dragen zonder het te weten.
 
De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze
visuele taal, een geavanceerde winkelervaring. De nieuwe onderscheidende ontwerpen zijn een mix van urban en country, gekleed en informeel. Ontworpen voor alle geslachten. Voortbouwend op de drie kernpijlers van het merk, speels, modern en cool, vindt ESPRIT zichzelf opnieuw uit als het ultieme icoon voor het post-icon tijdperk.

ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en staat sinds 1993 beursgenoteerd in HongKong