ESPRIT: AFW '23
terug naar pressroom

ESPRIT: AFW '23

ESPRIT lanceert pop-up tijdens Amsterdam Fashion Week

Op 30 augustus 2023 opent ESPRIT een pop-up in de THE HUB by Amsterdam Fashion Week en in de winkel in de Kalverstraat. De pop-up verbindt het iconische verleden van het merk met de nieuwe visie en biedt een selectie van vintage stukken uit de jaren 80 en 90, samen met geselecteerde items uit de komende ESPRIT Fall/Winter’23 collecties. 
 

THE HUB, gepresenteerd door Amsterdam Fashion Week, brengt de meest toonaangevende, opkomende en innovatieve ontwerpers van Nederland en België samen in een dynamische omgeving waar samenwerking en inspiratie worden gestimuleerd. THE HUB heeft een customization station waar gasten items kunnen upcyclen en personaliseren met hun initialen, borduurwerk, verf en meer.
 

De ESPRIT Kalverstraat pop-up bevindt zich op Kalverstraat 177. De pop-up in THE HUB, gevestigd bij Fosbury & Sons (Prinsengracht 769), is open voor publiek op vrijdag 1 september 2023 (12:00 - 20:00 uur) en zaterdag 2 september 2023 (12:00 - 20:00 uur). 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Preppy Americana
Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring 2024
ESPRIT: Iconic essentials

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbordurend op de innovatieve oorsprong van het merk, geworteld in creativiteit, samenhorigheid en speelsheid, presenteert ESPRIT een zelfverzekerde en actuele esthetiek gebaseerd op de "rules don't apply" merkbelofte. De merkidentiteit van ESPRIT komt tot leven door middel van gedurfde communicatie, een ambitieuze visuele taal, een geavanceerde winkelervaring en de nieuwe en onderscheidende productrichting met een mix aan stijlen.

ESPRIT zet zich in voor baanbrekende hyper-gepersonaliseerde consumentenervaringen en opende een wereldwijd netwerk van innovatiecentra - design en creativiteit worden geleid vanuit ESPRIT’s Global Creative Hub in New York City, terwijl het kantoor in Amsterdam zich focust op technologie en denim innovatie. ESPRIT is aanwezig in meer dan 30 markten wereldwijd en Hong Kong blijft het wereldwijde financiële en administratieve hoofdkantoor. ESPRIT is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong.