by-bar: spring-summer 2024by-bar: spring-summer 2024
terug naar pressroom

by-bar: spring-summer 2024

southern realms

Met de nieuwe zomercollectie van by-bar worden we ondergedompeld in de wereld van zuidelijke charme; warme tinten, luxe stoffen en verfijnde details die vrouwelijkheid en elegantie uitstralen.

 

De collectie belichaamt een eigentijdse, verfrissende esthetiek die in elk detail tot uiting komt. Prachtige silhouetten, verrassende stijlen en verleidelijke kleuren zoals bright pink, poppy red, spring green en royal blue. Verrijkt met borduursels, grafische prints, aardetinten en gewaagde one-shoulder looks.


Dit seizoen introduceert by-bar ook nieuwe Antic styles en wordt er gebruik gemaakt van meer duurzame materialen, zoals circulose en gerecycled katoen. Hierdoor krijgt bijna de helft van de zomercollectie een duurzamer karakter.

 

Prepare yourself for a summer filled with allure.

 

De spring-summer '24 collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.