by-bar: blue shades by-bar: blue shades
terug naar pressroom

by-bar: blue shades

Let’s celebrate the art of blue shades

by-bar lanceert ‘blue shades’; een variatie aan blauwe musthaves voor aankomend seizoen.

De collectie bestaat uit alpaca gebreide essentials, zachte basics en elegante blouses die geschikt zijn voor klassieke óf statement-waardige looks. Van oorsprong staan kristal- en kobaltblauwe tinten in de spotlight en zijn ze gemakkelijk te combineren. De accessoires zingen mee met de blues en zetten het ritme voor het nieuwe seizoen.

by-bar combineert tonale sets met een vleugje denim. Alle denim stijlen zijn gemaakt van een zachte katoen kwaliteit met een duurzame wassing. Gedurende de productie en het afwerkingsproces is het gebruik van chemicaliën beperkt en wordt het verbruik van water en energie verminderd.

 

Ontdek de eindeloze blauwtinten en gloednieuwe prints!

 

De 'blue shades' collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre autumn '24
by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.