by-bar: high winter 2023by-bar: high winter 2023
terug naar pressroom

by-bar: high winter 2023

sparkle the night away!

by-bar introduceert het thema ‘dazzling nights’ voor de nieuwe high winter ’23 collectie. Ontdek de selectie aan stralende eyecatchers om aankomende feestdagen in te schitteren. 
 

Het opvallende koningsblauw, de glanzende gouden details en de pofmouwen zorgen voor een onvergetelijke indruk. De items zijn stuk voor stuk feminine, elegant en comfortabel. Een collectie ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven. Van opmerkelijke glitter suits en off-shoulder tops tot aan speelse spencers en blouses. 
 

Maak je klaar voor een dazzling night out samen met by-bar.
 

De high winter collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024
by-bar: blue shades

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.