by-bar: pre-spring 2024
terug naar pressroom

by-bar: pre-spring 2024

Azure Allure

Duik samen met by-bar in de schitterende blauwe kustlijn van de Côte d'Azur. Met een focus op de azuurblauwe tint en zalmroze accenten omarmt by-bar komende voorjaarscollectie een dromerige sfeer en energieke essentie. 
 

De collectie brengt het lentegevoel met zich mee; zachte wol mixen, vrouwelijke pofmouwen en de harmonie van co-ord sets - verrijkt met een vleugje gouden details. De cheetah-patronen, de zalmroze nuances en de prachtige blauwtinten weerspiegelen de allure van de kust. Combineer de items met een van de speelse accessoires en sieraden, om iedere look compleet te maken.


Wikkel jezelf samen met by-bar in de levendige kleuren van de lente!
 

De pre-spring collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre autumn '24
by-bar: high summer 2024
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: high winter 2023

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.