by-bar: autumn/winter '23by-bar: autumn/winter '23
terug naar pressroom

by-bar: autumn/winter '23

by-bar introduceert 'city rhythm' als thema van de nieuwe autumn/winter '23 collectie. Zoals het ritme van de stad met de seizoenen meebeweegt, verandert ook onze garderobe. Raak geïnspireerd door de gemakkelijke, chique en nonchalante stijlen.


In de autumn/winter ’23 collectie draait alles om vintage looks, van uiteenlopende patronen en wijde pijpen tot zacht gebreide truien met elegante accenten, parelknopen en pofmouwen. Alle items komen in warme tinten als midnightrustic brown en pine forest, gecombineerd met sterke, vrouwelijke prints en sprekende kleuren als poppy red, evergreen en kingsblue. Maak kennis met lichte materialen die perfect in laagjes gedragen kunnen worden. 


by-bar zorgt voor een stijlvolle garderobe, ideaal voor het nieuwe seizoen. 

 

De autumn/winter '23 collectie is vanaf 11 augustus verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades
by-bar: pre-autumn 23

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.