by-bar: pre-autumn 23by-bar: pre-autumn 23
terug naar pressroom

by-bar: pre-autumn 23

Om ons alvast voor te bereiden op het najaar lanceert by-bar de nieuwe pre-autumn’23 collectie. 
Het thema is déjà vu, ook wel: eerder gezien. Dit fenomeen vormde de inspiratie voor een nieuw verhaal en een nieuwe collectie.
 

Komend seizoen staan lichte, verantwoorde stoffen en vrouwelijke silhouetten centraal. Een selectie vol zachte basics, matching sets en jurken met elegante details zoals lurex, borduurwerk en pofmouwen. Natuurlijke tinten zoals chalk, camel en greige vloeien over in levendige prints en sterke kleuren zoals midnight blue, deep green en graphite.


By-bar creëerde voor deze collectie een reeks gouden juwelen. Van natuurlijke vormen tot statement pieces, allemaal handgemaakt in India. De sieraden zorgen voor een combinatie van een magisch gevoel uit de jaren 70 vs. het heden.
 

De pre-autumn '23 collectie is nu verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023
by-bar: blue shades
by-bar: autumn/winter '23

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.