by-bar: high summer 2024by-bar: high summer 2024
terug naar pressroom

by-bar: high summer 2024

dutch dunes

Ervaar de energie van de Nederlandse kustlijn met de nieuwste high summer '24 collectie van by-bar. Een fascinerende verkenning van kleur, textuur en comfortabele stijlen, die de levendige sfeer van de Nederlandse kust tot leven brengt.

 

Een palet van electric greens, royal blues en crisp whites, wordt geaccentueerd door prachtige crémeblauwe prints die de essentie van de kustcharme perfect vangen. Soepel linnen en katoenen texturen roepen de vrijheid van zelfexpressie op en weerspiegelen de beweging van de zee. Van luchtige maxi-jurken tot ontspannen shorts, elk kledingstuk belichaamt de schoonheid van de Nederlandse kust.

 

De selectie straalt comfort en moeiteloze elegantie uit, die typerend zijn voor de stijl van by-bar.

 

De high-summer collectie is verkrijgbaar in de webshop & winkels.

www.by-bar.nl | @bybaramsterdam 

#bybaramsterdam

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

by-bar: pre autumn '24
by-bar: spring-summer 2024
by-bar: pre-spring 2024
by-bar: high winter 2023

LINKS

Website
LinkedIn

SOCIAL MEDIA by-bar

by-bar is een Nederlands fashion en accessoires label voor vrouwen. Het merk is in 2008 in Amsterdam opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Elke collectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. Barbara haalt haar inspiratie uit reizen, ervaringen en alles wat zij om zich heen ziet en voelt. De stijl van Barbara kan het best worden omschreven als een combinatie van een Scandinavisch clean design met een vrouwelijke, gemakkelijke ‘Je ne sais quoi’-stijl. Deze onverwachte touch, maakt de by-bar stijl uniek.

 

Samen met haar team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en focussen zij zich op de kleinste details. Samen creëren zij het liefst items in natuurlijke kleuren met kleurrijke accenten in een clean en effortless stijl. Het team creëert items van hoge kwaliteit, die meer dan één seizoen gedragen kunnen worden.