Kerst met American Vintage
terug naar pressroom

Kerst met American Vintage

Ook dit seizoen sluit American Vintage het jaar af in een feestelijke sfeer. De feestdagen zijn een gelegenheid om samen te zijn met familie en vrienden, maar ook om de essentials van American Vintage te dragen.
 
Een kleurrijke garderobe
Om kerst te vieren heeft American Vintage gekozen voor feestelijke silhouetten, zoals zijden items, kleurrijke knitwear en geweven accenten. Van opvallende jassen en sjaals tot aan elegante rokken en tops. Combineer het met gemak in lagen voor een stijlvolle look. 

De kerst van de toekomst

De minimalistische boom is eenvoudig gestyled met een paar lichtjes. Dit seizoen staat hij trots tussen AMV vrienden en familie, in een stijlvolle omgeving met vintage meubilair. Zo creëert het een nostalgisch gevoel en brengt het iedereen in de spirit van kerst. 

 

Voor uitleen of meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Spring-Summer 2024 Campagne
American Vintage - Iconic white T-shirts
American Vintage - Just for cool kids
American Vintage - knitwear '23

LINKS

Website

Geïnspireerd door de Verenigde Staten richt Michaël Azoulay in 2005 in Marseille het merk American Vintage op. Gemarkeerd door de weidse landschappen en de absoluut ontspannen sfeer die daarmee gepaard gaat, besluit hij het meest tijdloze basic item te updaten: het T-shirt. In de loop van de seizoenen breiden de collecties zich uit, waarbij ze worden opgebouwd rond items die steeds fijner uitgewerkt worden. American Vintage verkoopt tegenwoordig kleding voor hem, voor haar en voor kids, in kleuren en stoffen die het DNA van het merk vormen en een veelvoud aan emoties weten op te wekken.