American Vintage - Iconic white T-shirtsAmerican Vintage - Iconic white T-shirts
terug naar pressroom

American Vintage - Iconic white T-shirts

Onmisbaar. Tijdloos. Iconisch. Sinds 2005 is het witte T-shirt een van de belangrijkste kenmerken van American VintageEen belangrijke basic, die onmisbaar is in iedere garderobe.

 

EEN VEELZIJDIGE GARDEROBE

 

Een afwisseling van, dunne of dikke stoffen en verschillende kleurranken van vlekkeloos wit, ecru of roomwitte kleuren: bij American Vintage is het witte T-shirt een must-have. Elk seizoen wordt de collectie herbekeken om de verschillende modellen weer te verbeteren. Deze essentiële basics zijn ontworpen met duurzame stoffen. Voor iedereen én voor het hele jaar door.

 

ÉÉN ITEM, ONEINDIG MOGELIJKHEDEN

 

Rekbaar, zacht en comfortabel; we krijgen er nooit genoeg van de JACKSONVILLE — ideaal voor onder een dikke gebreide trui op een koude winterdag. De AKSUN, is een van de neo-basics om een look te definiëren. Perfect getailleerd voor elk lichaam, waardoor het binnen en buiten dragen kan worden. De SONOMA lijn heeft het rijkste materiaal, met zijn slub garen aan de buitenkant en zijn zachte afwerkingen aan de binnenkant. De FIZVALLEY heeft een vintage nonchalante look, die tegelijk zacht en warm is.

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en via de website.

Voor uitleen of meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Spring-Summer 2024 Campagne
American Vintage - Just for cool kids
Kerst met American Vintage
American Vintage - knitwear '23

LINKS

Website

Geïnspireerd door de Verenigde Staten richt Michaël Azoulay in 2005 in Marseille het merk American Vintage op. Gemarkeerd door de weidse landschappen en de absoluut ontspannen sfeer die daarmee gepaard gaat, besluit hij het meest tijdloze basic item te updaten: het T-shirt. In de loop van de seizoenen breiden de collecties zich uit, waarbij ze worden opgebouwd rond items die steeds fijner uitgewerkt worden. American Vintage verkoopt tegenwoordig kleding voor hem, voor haar en voor kids, in kleuren en stoffen die het DNA van het merk vormen en een veelvoud aan emoties weten op te wekken.