American Vintage - Fleece & ShearlingAmerican Vintage - Fleece & Shearling
terug naar pressroom

American Vintage - Fleece & Shearling

Om ons voor te bereiden op de koude winterdagen, introduceert American Vintage een selectie aan fleece en shearling items. Ontdek de stijlvolle, kleurrijke en zachte stukken, om het hele seizoen warm te blijven.

 

A blissful winter

De herfst-wintercollectie '23 van American Vintage bestaat uit zachte, tijdloze en feelgood items. Dit geldt in het bijzonder voor de fleece en shearling. De items zijn ontworpen in neutrale en opvallende kleuren en bieden mogelijkheden voor iedere stijl en ieder humeur. De pasvormen zijn geïnspireerd door de jaren '90 en variëren tussen oversized, cropped en fitted.

 

The season's stars 

De HOKTOWN lijn bestaat uit eye-catching pieces voor hem en haar en komen in nieuwe kleuren, zoals gemêleerd antraciet, feloranje en ecru. Voor een sportieve retro look is de PYBOO reeks geschikt: nauw aansluitende, feminine silhouetten met ribbed designs.

 

  
 

Comfort first

Bij American Vintage staat comfort voorop. Zorgvuldige designs die stijl - en bewegingen - de vrijheid geven. In combinatie met stoffen die fijn aanvoelen op de huid of in laagjes gedragen kunnen worden. Ervaar ultiem comfort op ieder gebied.

 

 Voor informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Summer day & night
American Vintage - GELATO
American Vintage - NYC 90's
American Vintage - Futuristic glitch

LINKS

Website

Geïnspireerd door de Verenigde Staten richt Michaël Azoulay in 2005 in Marseille het merk American Vintage op. Gemarkeerd door de weidse landschappen en de absoluut ontspannen sfeer die daarmee gepaard gaat, besluit hij het meest tijdloze basic item te updaten: het T-shirt. In de loop van de seizoenen breiden de collecties zich uit, waarbij ze worden opgebouwd rond items die steeds fijner uitgewerkt worden. American Vintage verkoopt tegenwoordig kleding voor hem, voor haar en voor kids, in kleuren en stoffen die het DNA van het merk vormen en een veelvoud aan emoties weten op te wekken.