Tasty Taster cups
terug naar pressroom

Tasty Taster cups

Maak kennis met Acme’s Tasty Taster cups. In eerste instantie werd deze cup ontworpen voor professionele koffieproeverijen, maar al snel kwam het team van Acme erachter dat de multifunctionele, oorloze en stapelbare kopjes bij iedereen geliefd zijn.

 

Op het eerste oog lijkt het een eenvoudig kopje, maar niets is wat het lijkt. De onderkant is gekleurd en niet geheel zonder reden. Bij koffieproeverijen wordt er vaak gebruikgemaakt van ‘coffee triangulation’. Een proces waarbij kopjes in een groep van drie worden opgesteld, twee met dezelfde koffie en één met een ander soort koffie. Het is dan aan de proever om te identificeren welke van de drie afwijkt. 

 

De Tasty Tasters zijn stapelbaar en daarom perfect voor kleinere huizen of keukens, waar efficiënt met de ruimte moet worden omgegaan. De kopjes zijn verkrijgbaar in de vrolijke kleuren Kokako en Clay en komen in small, medium en large formaat. Veelzijdig én bruikbaar voor iedere soort drank. 

 
Alle Acme cups zijn verkrijgbaar via www.acemcups.eu  
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.