Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
terug naar pressroom

Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet

*Embargo op beelden tot 18 januari 2024
 

Ter lancering van Acme's eerste tafelservies, exposeert het merk op Maison&Objet in Parijs, Frankrijk, 18-22 januari 2024. 
 

Na in de loop der jaren op verschillende vakbeurzen voor speciale koffiespecialiteiten te hebben gestaan, is Acme Cupco trots om te kunnen deelnemen aan Maison&Objet, een beurs die in het teken staat van design. Het merk heeft deze prestigieuze beurs gekozen om aan te kondigen dat het huidige koffiekopjes assortiment wordt uitgebreid met twee serviessets. Het ontwerpen van tafelgerei was één van Acme's doelstellingen het afgelopen jaar: "We vinden het een eer om deel uit te maken van de gezellige momenten aan tafel.”.
 

Door vast te houden aan hun ontwerpprincipes, vorm en functie, heeft Acme twee serviessets ontworpen die passen binnen twee van hun mokkenseries: De originele Classic serie en de Roman serie. Beide sets bestaan uit twee borden en twee kommen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de populaire Kawakawa (groen) en Whale (blauw). "We wilden de borden en kommen niet beperken tot bepaalde maaltijden of momenten van de dag, we geloven in eenvoud."

 

 

 

Het nieuwe assortiment zal vanaf mei 2024 verkrijgbaar zijn in Nieuw-Zeeland en Europa.

Meer informatie en afbeeldingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Acme bij Maison&Objet - 18 tot 22 januari 2024

Hall: 4 // Stand: I94-J93 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Acme x Karen Walker 2023
Mornings with ACME
Tasty Taster cups

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.