terug naar pressroom

Classic Acme

Maak kennis met de originele kopjes van Acme. Een selectie van klassieke cups, ontworpen door koffiespecialisten met gevoel voor design, vorm en functie. Ontdek de verschillende collecties die in ieder café of huis onmisbaar zijn.

Classic Range 

De kern van Acme's koffiebeleving, de Classic Range, is geliefd door barista's wereldwijd. Met een gladde binnenkant, een stevige basis en het kenmerkende Acme handvat, zijn de cups perfect voor latte art. Beschikbaar in een palet van kleuren, waaronder Dolphin, Feijoa, Penguin, Milk, Whale en Rata.

 

 

Diner Range

De Diner Range is geïnspireerd door het Amerikaanse keramiekbedrijf Buffalo China en de kopjes die zij maakten voor klassieke Amerikaanse diners. Beschikbaar in verschillende maten, inclusief een Extra Large Diner Cup. Deze cups zijn gemaakt van duurzaam porselein voor een klassieke touch.

Roman Range

Voor de moderne barista is er de Roman Range, een eigentijdse klassieker in Kawakawa - groen porselein. Het slanke ontwerp geeft deze serie een verfijnde, elegante uitstraling, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende barista’s.

Taster range

De veelzijdige Taster cups zijn ideaal voor thuis, cafés en professionele koffieproeverijen. Het stapelbare en ruimtebesparende ontwerp maakt het een praktische keuze. De Taster Range belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. De kopjes zijn van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in de kleuren Kawakawa (groen) en Whale (blauw).

 

 

Alle ACME cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu  

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023
Mornings with ACME

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.