Plate rangePlate range
terug naar pressroom

Plate range

Embargo tot 31 mei 2024
 

Ga aan tafel met de nieuwste leden van de Acme-familie; The Plate range. Twee complete serviessets, ontworpen om iedere eetervaring naar een hoger niveau te tillen. Perfect voor ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin.


Het team van Acme heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het ontwerpen van deze nieuwe sets en is trots dat het merk nu deel kan uitmaken van de gezellige momenten aan tafel. Door vast te houden aan de ontwerpprincipes van vorm en functie, heeft Acme twee serviessets ontworpen die passen binnen twee van hun mokkenseries: de geliefde Classic en Roman serie.

 

Beide plate ranges bestaan uit twee verschillende maten borden en kommen, verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder de populaire Kawakawa (groen) en Whale (blauw). Acme wilde de borden en kommen niet beperken tot specifieke maaltijden of momenten van de dag; ze zijn te gebruiken voor alles, van ontbijtgranen in de ochtend tot pasta tijdens het avonddiner. Acme gelooft in eenvoud en veelzijdigheid.


Maak van iedere maaltijd van de dag een feest samen met Acme's nieuwe serviessets.

Alle Acme-cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu.

Voor uitlening en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023
Mornings with ACME

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.