Acme x Karen Walker 2023
terug naar pressroom

Acme x Karen Walker 2023

Met trots presenteert Acme, in samenwerking met de Nieuw-Zeelandse fashion designer Karen Walker, de Bobby mokken in een nieuwe set herfstachtige kleuren. 
 

Het verrassende kleurenpalet van de Bobby mugs zijn gebaseerd op Karen Walker’s laatste ontwerpen. Elke kop heeft een twee kleuren, wat een interessant detail geeft.
 

Geïnspireerd door het nostalgische palet van onze zomercollecties, bevat de samenwerking van dit jaar contrasterende tinten die heerlijke combinaties oproepen. Van de zoete allure van ‘Lamington met Chocolade' tot het harmonieuze 'Nougat met Lamington', elk kleurenduo belichaamt die unieke KW charme. Geselecteerd om je dagelijkse momenten te verbeteren, brengen deze tinten warmte en vreugde in elk huis." - Karen Walker


Acme Cupco is trots gevestigd in Te Whanganui-a-Tara, Wellington maar is te vinden in een aantal van de beste cafés en restaurants over de hele wereld. In de afgelopen tien jaar is Acme synoniem geworden voor kwaliteit en design. Acme houdt zich aan de ontwerpprincipes van vorm en functie en creëert producten die blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften van koffiespecialiteiten en thuis.

 

Alle ACME cups zijn verkrijgbaar via www.acmecups.eu  

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Acme: Classic Tableware
Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.