Mornings with ACMEMornings with ACME
terug naar pressroom

Mornings with ACME

Rise and shine! Ochtenden worden een stuk leuker met de ontbijt essentials van ACME. Ontdek de veelzijdigheid van de Taster cup, maak kennis met de roestvrijstalen bestekset of kick-start de dag met de Kawakawa Espresso cup.

 

Flatware

Naast de geliefde koffiekopjes, gaat ACME door met de zoektocht naar ideale designs. Zo introduceert ACME 'Flatware,' een 24-delige bestekset met een tijdloos ontwerp en een geborstelde roestvrijstalen afwerking, die er met de tijd mooier uit gaat zien. Bestek ontworpen om schrapen, scheppen en smeren nog makkelijker te maken. 


 


Taster cup
De Taster cup is orspronkelijk ontworpen voor professionele koffieproeverijen, maar werd al snel geliefd voor dagelijks gebruik. Deze stapelbare en hittebestendige cups zijn ook ideaal om yoghurt met ontbijtgranen of overnight oats in te serveren. De kopjes zijn verkrijgbaar in de vrolijke kleuren Kokako en Clay en komen in small, medium en large formaat.

 


Mini Roman range
Voor degenen die hun dag graag beginnen met een espresso-kick, stelt ACME de Mini Roman cup graag voor. Of je nu een enkele shot, dubbele, cortado of elegante fluffy kiest, deze beker is ideaal. Het moderne design met de bijpassende schotel maken het een elegant kopje. Naast de mini, is de Roman cup er ook in medium en large, beschikbaar in de kleuren Kawakawa en Milk. 
 

Start de ochtend goed met ACME.

Alle Acme cups zijn verkrijgbaar via www.acemcups.eu  
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Acme: Classic Tableware
Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.