De ultieme kop voor iced coffee
terug naar pressroom

De ultieme kop voor iced coffee

De Tajimi cup

Acme’s Tajimi cups zijn gemaakt van porselein en zijn ideaal om welke drank dan ook, warm of koud, op de gewenste temperatuur te houden. Geniet tijdens de zomerse dagen dus nog langer van een koud glas rosé of een iced coffee. Of sip van een nog warme cappuccino; wanneer die in alle hectiek vergeten is.
 

De Tajimi kopjes hebben een matte finish aan de buitenkant en een geglazuurde kleurrijke binnenkant. Hierdoor liggen ze stevig in de hand en drinkt het aangenaam. Omdat porselein een natuurlijk product is, kan er variatie ontstaan in de volume en de glazuurlaag. Dit maakt iedere cup uniek. De koppen komen in drie verschillende tinten; Milk, Kokako en Feijoa. Functioneel & prachtig in elk interieur!

De fabriek waar het Maruasa porselein wordt gemaakt staat in Tajimi, Japan. Deze fabriek staat bekend om zijn keramiek en is al meer dan 100 jaar in het bezit van de familie Matsubara.


Alle Acme cups zijn verkrijgbaar via www.acemcups.eu  
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.