Acme x Karen Walker 2022
terug naar pressroom

Acme x Karen Walker 2022

Maak kennis met de favoriete cup van Acme: The Bobby Mug. De Nieuw-Zeelandse designer Karen Walker stelde een uniek kleurenpalet samen voor de Bobby mugs. Het moderne en toch retro ontwerp, in combinatie met de speelse kleuren, maken het dagelijkse koffie of thee moment nog beter.

Karen Walker is een bekende Fashion designer uit Nieuw-Zeeland. Haar designs zijn onder andere gedragen door Kendall Jenner, Rihanna en Jennifer Lopez. Naast mode is Karen ook gespecialiseerd in kleur voor interieur. En dit is te zien. Het kleurenpalet van de Bobby cups is geïnspireerd op de ‘Garden People’ print, die vorige zomer was te zien op Karen Walker’s ontwerpen. Iedere cup heeft twee kleuren, wat zorgt voor een bijzonder detail aan een alledaags item.


 

The Bobby family
De Bobby Mug weerspiegelt het gevoel van gezellig thuis zijn. De ronde basis en de kleine handgreep zorgen voor een moderne uitstraling. Door fijn porselein te gebruiken is Acme erin geslaagd een lichte, fijne kop te maken die toch sterk is. Het kopje is ideaal voor het drinken van koffie en thee en is beschikbaar is een 300 ml en 400 ml versie. 
 

Alle Acme cups zijn verkrijgbaar via www.acemcups.eu  
Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Classic Acme
Plate range
Acme lanceert serviesset tijdens Maison&Objet
Acme x Karen Walker 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ACME

Acme Cups is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White) en zijn partner Bridget Dunn. Jeff is een levenslang lid van de New Zealand Speciality Coffee Association en brandt koffie sinds de jaren 1980. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Acme CupCo wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. 


Acme's kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffiebeker voor de horeca, is veranderd in een voortdurende zoektocht en ontwerp voor de beste producten voor thuis.