Paula's Choice lanceert: RESIST Triple Active Total Repair SerumPaula's Choice lanceert: RESIST Triple Active Total Repair Serum
terug naar pressroom

Paula's Choice lanceert: RESIST Triple Active Total Repair Serum

-EMBARGO TOT 5 SEPTEMBER-

 

Op 5 september lanceert Paula's Choice een gloednieuw serum: het RESIST Triple Active Total Repair Serum (€ 49). De formule is bewezen werkzaam in het verbeteren van fijne lijntjes, huidverkleuringen & verlies van stevigheid binnen één week. Het serum bevat een speciale technolige met drievoudige werking en geeft resultaat. In deze mix worden de krachten van de ingrediënten retinoïde, niacinamide en hexylresorcinol gebundeld.

 

• 0.3% Retinoïde (retinylpropionaat) verstevigt & egaliseert de huid

• 5% Niacinamide egaliseert de huidteint & verbetert de effectiviteit van retinoïde

• 0.4% Hexylresorcinol vervaagt donkere vlekjes

• De lichte, hydraterende textuur is geschikt voor alle huidtypen De formule van dit nieuwe serum bevat drie essentiële actieve ingrediënten die allemaal samenwerken om meer resultaat te behalen.

 

De bewezen werkzame mix geeft de huid een signaal om zich te vernieuwen en schade door tijd en omgevingsfactoren te herstellen. Dit krachtige anti-aging-serum vervaagt niet alleen rimpels en fijne lijntjes binnen 1 week: het verbetert ook huidverkleuringen, verstevigt de huid & verheldert een doffe huid door de barrièrefunctie te versterken.

 

Verkrijgbaar vanaf 5 september.

 

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest.