NIEUW Paula’s Choice 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 NIEUW Paula’s Choice 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50
terug naar pressroom

NIEUW Paula’s Choice 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50

 -EMBARGO TOT 20 JUNI-

 

Maak kennis met de nieuwe 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 van Paula’s Choice. 

Meer dan alleen SPF: bescherming, verheldering & hydratatie. Deze lichte, multifunctionele SPF bevat 5% vitamine C, acetyl zingerone & van algen afgeleide aminozuren om de huid te beschermen, versterken & zichtbaar te verhelderen.  

 

  • Breedspectrum SPF 50 beschermt tegen zonneschade      
  • 5% vitamine C boost UV bescherming 
  • Verheldert zichtbaar & helpt huidverkleuringen te voorkomen 
  • Luchtige hydratatie & transparante finish voor alle huidtypen en huidskleuren 

 

De nieuwe 5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50 is een treatment, dagcrème en zonnebrandcrème in één krachtige stap. Het bevat drie soorten zeer stabiele vitamine C om dofheid te bestrijden, teint te egaliseren, en een krachtige SPF voor geavanceerde zonbescherming. Van algen afgeleide aminozuren verbeteren het vermogen van de huid om schade door luchtvervuiling tegen te gaan, nu en na verloop van tijd. De lichte, hydraterende formule zorgt direct voor een glow met een transparante finish voor alle huidtypen en huidskleuren.  

Omni-antioxidant acetyl zingerone, van gember afgeleid, vermindert en helpt schade en huidverkleuring te voorkomen. Algen-aminen, afkomstig van rode macroalgen, verbeteren de UV bescherming en werken onder het huidoppervlak om de huid te versterken en te beschermen, terwijl drie vormen van vitamine C de SPF boosten en op meerdere niveaus verhelderen voor een gezondere, stralendere huid. 

 

Belangrijkste ingrediënten 

 

  • Breedspectrum SPF 50: een bewezen mix van zonnefilters beschermt tegen schadelijke UVA + UVB voor breedspectrum bescherming. Dit helpt vroegtijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen, voor een gezonde & stralende huid.  
  • 5% vitamine C: drie soorten zeer stabiele vitamine C verhelderen dofheid, egaliseren & boosten SPF voor geavanceerde zonbescherming.  
  • Algen-aminen: aminozuren, afkomstig van rode macro-algen, verbeteren de UV bescherming en werken onder het huidoppervlak om de huid te versterken en te beschermen. 
  • Acetyl zingerone: omni-antioxidant, afkomstig van gember, vermindert en helpt schade en huidverkleuringen te voorkomen.  

 

Lanceerdatum: 20 juni 2024 

5% Vitamin C Sheer Dagcrème SPF 50: € 54

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest