Paula's Choice lanceert: nieuwe en verbeterde C15 Super Booster
terug naar pressroom

Paula's Choice lanceert: nieuwe en verbeterde C15 Super Booster

 -EMBARGO TOT 12 MAART-

Ontdek de nieuwe Paula’s Choice C15 SUPER BOOSTER, dé glow up van de vitamine C bestseller. De verbeterde formule geeft alle voordelen van 15% vitamine C zonder irritatie, en maakt gebruik van een nieuwe technologie om dofheid en een ongelijkmatige teint aan te pakken voor een stevigere, stralendere huid.  

 

• Nieuwe & milde formule, meteen resultaat

• Vitamine C verheldert de huid zichtbaar

• Lichte, vloeibare formule absorbeert snel

• Gebruik direct op de huid of meng met een nachtcrème of serum

 

Wat is het? 

De C15 Super Booster is een geconcentreerde formule bestaande uit een mix van pure vitamine C voor een stralende glow, stabiliserende antioxidanten en huidverstevigende peptiden voor een heldere, sterkere en vernieuwde huid. Het heeft waterlichte textuur die snel intrekt.  

 

Wat maakt het anders? 

De nieuwe en verbeterde Paula’s Choice C15 SUPER BOOSTER is nu geformuleerd met ergothioneïne, een krachtige antioxidant die een ongelijkmatige teint verbetert en de werking van vitamine C stimuleert voor geavanceerde resultaten. Daarnaast zorgen twee innovatieve peptiden voor een stevigere en gladdere huid, zowel direct als op langere termijn. Geformuleerd om milder dan ooit te zijn – 100% van de testers geeft aan dat de formule geen irritatie geeft.  

 

Hoe werkt het? 

Deze booster vervaagt zichtbare tekenen van huidveroudering, voor een stralendere, gladdere huid, met een mix van 15% gestabiliseerd vitamine C met een pH-waarde van 3.1-3.5, krachtige antioxidanten waaronder ferulinezuur, ergothioneïne, vitamine E en huidverzachtende peptiden. Voor een gezondere en stralendere huid, dag na dag.  

 

Toepassing: 

Breng 2-3 druppels met je handen aan op het gehele gezicht. Voeg meer druppels toe voor het aanbrengen op de hals en decolleté. Het kan onder de ogen worden gebruikt, vermijd daarbij de wimperrand en oogleden. Voor overdag geldt, eindig altijd met SPF 30 of hoger. Het kan direct op de huid worden gebruikt of gemengd met een nachtcrème of serum. 

 

Belangrijkste ingrediënten: 

15% vitamine C (L-ascorbinezuur): in water oplosbare vorm van vitamine C. Een krachtige antioxidant die zichtbare tekenen van huidveroudering aanpakt, egaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen.  

 

Ferulinezuur: een krachtige antioxidant die de natuurlijke weerstand van de huid helpt te versterken en huidverkleuringen tegengaat. Het helpt ook de stabiliteit en werkzaamheid van andere antioxidanten zoals vitamine C te verbeteren. 

 

Ergothioneïne: een krachtige antioxidant die een ongelijkmatige teint verbetert en de werkzaamheid van vitamine C verhoogt voor geavanceerde resultaten. Dit is een aanvulling op de nieuwe en verbeterde formule. 

 

Tridecapeptide-1 & Palmitoyl tripeptide-5: ingekapselde polypeptide helpt rimpels direct en na verloop van tijd te vervagen. Dit is een aanvulling op de nieuwe en verbeterde formule. 

 

Lanceerdatum: 12 maart 2024

Verkoopprijs: € 59 

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest