NIEUW Paula’s Choice SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant
terug naar pressroom

NIEUW Paula’s Choice SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant

Maak kennis met de nieuwe 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant. Een krachtige maar milde mix van alphahydroxyzuren; amandelzuur & melkzuur, herstelt de huid en zorgt voor een gladdere, zachtere & stralendere huid. 

 

-Verbetert tekenen van zonneschade, dofheid & fijne lijntjes                             

-Versterkt de huidbarrière                                                                          

-Duizendblad-extract & een gefermenteerde antioxidantenmix herstellen net onder het huidoppervlak voor een gezondere celvernieuwing & een stralende huid                                           

-Mild & effectief voor alle huidtypen

 

 

Belangrijkste ingrediënten:   

  • 6% Amandelzuur: een in water-oplosbaar, mild alphahydroxyzuur met grotere molecuulgrootte waardoor het langzamer de huid binnendringt, voor vooruitstrevende resultaten met extreem laag risico op irritatie. 
  • 2% Melkzuur: een in water-oplosbaar, amfotere alphahydroxyzuur met geleidelijke afgifte dat naast exfoliatie een hydratatieboost geeft aan de huid. Het stimuleert ook de aanmaak van ceramiden, zodat de huid soepel en sterk aanvoelt.  
  • Duizendblad-extract: een plantaardige krachtpatser die kalmeert en verzacht, de natuurlijke weerstand van de huid helpt herstellen en de communicatie verbetert tussen de chemische boodschappers van de huid (belangrijke neuropeptiden) die verantwoordelijk zijn voor een normale celvernieuwing. 
  • Mix van biogefermenteerde antioxidanten: een mix van kersenbloesem, chocoladerank en laurierbes ondersteunt een gezond microbioom en huidbarrière, verbetert oneffen huidteint en vermindert roodheid.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Daisy Advocaat
d.advocaat@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

'In the spirit of skincare' met Paula's Choice cadeausets
Paula's Choice lanceert: 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum
Paula's Choice - De BHA die wereldwijd uitblinkt
Paula's Choice - De waarheid over 5 beauty-trends

LINKS

SOCIAL MEDIA Paula's Choice

Over Paula's Choice

Beauty begins with truth”, dat streeft Paula’s Choice al meer dan drie decennia na door te doen wat vrijwel niemand in de beauty-industrie doet: de waarheid vertellen. Ze geloven in de beste keuzes op het gebied van huidverzorging, keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, serums en andere treatments, maskers en lichaamsverzorgingsproducten. Bovendien bevatten Paula’s Choice producten sowieso geen alcohol, schurende deeltjes, phtalaten, geurende plantenextracten, essentiële oliën, natriumlaurylsulfaat en synthetische kleurstoffen. De producten worden daarentegen altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek, bevatten alleen effectieve ingrediënten en worden uiteraard niet op dieren getest